Skip links

Millenium Festival

Regulament

Discipline de concurs

Categorii de vârstă

* în cazul în care sunt mai mult de 2 dansatori/moment coregrafic, se va calcula media aritmetică a vârstelor acestora și se va încadra într-o categorie de vârstă.

Millenium Festival

Secțiuni de concurs

Solo – 1 dansator

(durata momentului coregrafic max. 2.30 min)

Duet/ Trio – 2/3 dansatori

(durata momentului coregrafic max. 2.30 min)

Grup/4 - 10 dansatori

(durata momentului coregrafic max. 3 min)

Ansamblu/peste 11 dansatori

(durata momentului coregrafic max. 3.30 min)

INFORMAȚII REFERITOARE LA ÎNSCRIERE

Înscrierea se face ONLINE - www.milleniumart.ro până la data de 01 Mai 2023, prin completarea formularului de înscriere, inclusiv încărcarea pieselor muzicale.
Taxa de participare se achită după înscrierea online, în contul Asociaţiei Culturale pentru Copii şi Tineret MILLENIUM ART, RO34RNCB0145037293090001, deschis la B.C.R. Sucursala Giurgiu, până în data de 15 Mai 2023, iar dovada plății se trimite la adresa de e-mail: millenium_art@yahoo.com.

TAXE DE PARTICIPARE (lei/pers.):

Se achită în contul Asociaţiei Culturale pentru Copii şi Tineret MILLENIUM ART, RO34RNCB0145037293090001, deschis la B.C.R. Sucursala Giurgiu.

Premiere

Fiecare dansator va primi MEDALIE de participare.
Juriul va acorda următoarele premii:

Juriul competiţiei va fi alcătuit din specialişti în domeniu.

Criteriile de jurizare vor fi: coregrafie, tehnica execuţiei, interpretare şi impresie artistică.

Hotărârile juriului nu pot fi contestate.

Taxa de participare

Se achită în contul Asociaţiei Culturale pentru Copii şi Tineret MILLENIUM ART, RO34RNCB0145037293090001, deschis la B.C.R. Sucursala Giurgiu.

Cheltuieli

Organizatorii asigură cheltuielile legate de jurizare, premiere şi logistică. Participanţii vor suporta cheltuielile de deplasare şi taxe de participare.

Pentru buna desfășurare a competiției, în condiții de maxima siguranță, programul detaliat al evenimentului va fi transmis cu două săptămâni înainte și nu va suferi modificări!

* Este recomandat să aveți în ziua competiției și o rezervă a fondului muzical – CD și memory stick.

Puteţi obţine detalii la tel.0723.301.477 – Flori Iordache, iniţiator eveniment.

Important!!! Este necesar ca toţi concurenţii să aibă o asigurare medicală, iar dacă apar accidentari se înţelege că responsabilitatea revine concurentului.

Fotografiile, clipurile video și înregistrările audio efectuate în timpul festivalului devin proprietatea organizatorului, care își rezervă dreptul de a utiliza aceste materiale în scopuri de promovare. Participanții, prin înscrierea în festival confirmă însuşirea, înţelegerea şi acceptarea acestei politici.

Participanții sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, acestea intrând în baza de date a organizatorului, fiind folosite pentru buna desfășurare a festivalului.