Skip links

Millenium Festival

Înscrie-te la festival

Asociația Millenium Art te invită să devii o legendă a dansului, pe scena Centrului Cultural Reduta din Brașov, în cadrul Festivalului de Dans Millenium LegenDancers, 09 -11 iunie 2023.

Festivalul se află la cea de-a Va ediție, înregistrează o participare transnațională și oferă dansatorilor și coregrafilor oportunitatea de a performa, etalându-și talentul și creativitatea, de a se afirma și a evolua în arta coregrafică.

Pentru dansatorii de toate vârstele

Millenium LegenDancers se adresează DANSATORILOR de toate vârstele, oferindu-le cadrul competițional, oportunitatea de a învăța de la cei mai buni, în cadrul workshopurilor, precum și posibilitatea de a-și prezenta cele mai bune coregrafii în Gala Legendelor festivalului, în fața unui public numeros.

Pentru coregrafii din mediul public sau privat

Millenium LegenDancers le oferă COREGRAFILOR din mediul public sau privat, un cadru generos pentru interacționare, schimb de bune practici, dezvoltare și legare de parteneriate și colaborări.

Millenium Festival

De ce să participi?

Ai 3 motive pentru care Festivalul de Dans Millenium LegenDancers trebuie să fie primul eveniment al tău din această vară:

Competitie

se oferă medalii și diplome de participare, premii pe fiecare categorie de vârstă, secțiune și disciplină de concurs – conform clasamentului, precum și premii valorice

Workshop-uri

vor fi organizate 3 workshopuri susținute de cei mai buni instructori/coregrafi în domeniu

Gala legendelor

va fi organizată o gală adresată publicului, în care vor fi prezentate momentele coregrafice selectate de către juriul de specialitate.

INFORMAȚII REFERITOARE LA ÎNSCRIERE

Înscrierea se face ONLINE - www.milleniumart.ro până la data de 01 Mai 2023, prin completarea formularului de înscriere, inclusiv încărcarea pieselor muzicale.
Taxa de participare se achită după înscrierea online, în contul Asociaţiei Culturale pentru Copii şi Tineret MILLENIUM ART, RO34RNCB0145037293090001, deschis la B.C.R. Sucursala Giurgiu, până în data de 15 Mai 2023, iar dovada plății se trimite la adresa de e-mail: millenium_art@yahoo.com.

TAXE DE PARTICIPARE (lei/pers.):

Se achită în contul Asociaţiei Culturale pentru Copii şi Tineret MILLENIUM ART, RO34RNCB0145037293090001, deschis la B.C.R. Sucursala Giurgiu.

Competiție

150 lei

Solo

75 lei

Duet/trio

70 lei

Grup

60 lei

Formație

Acces public

25 lei

Acces public

Te mai poti inscrie inca:

Cheltuieli

Organizatorii asigură cheltuielile legate de jurizare, premiere şi logistică. Participanţii vor suporta cheltuielile de deplasare şi taxe de participare. Pentru buna desfășurare a competiției, în condiții de maxima siguranță, programul detaliat al evenimentului va fi transmis cu două săptămâni înainte și nu va suferi modificări!

Nu rata termenul limită pentru înscriere – 1 Mai 2023!

* Este recomandat să aveți în ziua competiției și o rezervă a fondului muzical – memory stick!
*Un aviz medical (apt pentru efort fizic) atestă starea de sănătate a concurentului.
*O copie a Certificatului de naștere sau C.I. pentru dansatorii înscriși în competiție, pentru a face dovada vârstei concurentului, la solicitarea juriului, dacă sunt neclarități.